klik !

Saturday, 10 March 2012

Pahang tewas di Terengganu

Semalam koi ande nengok astro Arena perlawanan antare Pahang Vs T Team. Venue game ni di Terengganu. Koi bangga nengok Pahang main best, gol semuanya mantak-mantak . Gol dari Pahang mantak, gol dari T Team pun mantak.



Tapi pertahanan Pahang nampok rapuh, T Team mende lagi kejor habis sampei 3 gol. Tapi, nok wat macam mana, kala ikotkan memang banyok mende leh pertikei macam yang koi baca di sini. Kek nye menang ke kaloh ke adat permainan lah kan.



Nok wat gone dah kaloh. Tapi kaloh bermaruoh lah bagi koi kan. Dahlah main kaloh mati, main tempat lawan lagi pulok te. Kire ok lah dengan kebanyokkan player Pahang musim ni anok jati Pahang. Rajagopal jek hok yang bute. Katenye "saya kenal player saya"...Ha, amik lah aok kenei player aok jek...T Team pon ramei hok yang main seak, aok tak nok juge ngambiknye weh.

P/s : Malas betoi nok balik Melake ....

1 comment:

Spudin said...

gone pulok ..! terima jela ..sok lawan kat stadium mini temerloh, koi rase menang ni ..tok soh riso la .

Followers