klik !

Wednesday, 14 March 2012

Aku tak ada perasaan?

ok. Hari ni nak cerita pasei diri koi pulok di U ni. Hari ni second day koi ke kelas walaupon kelas doh start seminggu yang lepas. Bukan saloh koi, pasei koi tok register course lagi. Keknye bile koi masok kelas jek, ande la lect kabo koi ni tak ade perasaan. Bile tanye, koi jawab dengan tak ade perasaan. Mane boleh macam tu, koi ni berhati taman bunge. Penuh dengan bunga-bunga yang mekar ditiup angin sepoi-sepoi bahase. Ade ke pulok ngabo gitu ke kawan.

Gambaran dalaman Hati Koi


Mungkin sebab koi dalam kelas sokmo dok di tempat terpencil macam di pintu belakang, di penjuru belakang gamoknya. Die nok tarik perhatian ( Think positive ). Niat koi untuk diam n dudok di tempat tersorok sikit pasei tak nok dikenali n diberi perhatian. Last-last , usahe koi hampuras belake. Asyik koi jek kene dalam kelas.

Mood : Bengang

*Koi : Saya/aku

1 comment:

Peah Glemer said...

memang, aku dah kabo ke mu lama dah, malas care ahh

Followers