klik !

Friday, 8 July 2011

Macam Kenal Je ??

Tadi aku berblog walking ke blog serius ni. Sengaja nak membaca n tengok-tengok info menarik. Tiba-tiba aku terkejut apabila blog ni menceritakan tentang jambatan yang sememangnya selalu aku lalu untuk ke mana-mana kalau aku kat Melaka. Jambatan yang begitu di gahkan di Melaka mengalami retakan walaupun baru 2 tahun di bina?? Ini antara gambar yang aku ambil :



Buat mahal-mahal tapi jadi macam ni. No komen.

P/s : Kalau aku lalu naik moto, aku bawak laju-laju..haha

2 comments:

kjaharun said...

buat mahal2 tp jd mcm tu sbb kontrator die...

btw.. teringin nak pg melaka :((

nurAMALLINA said...

Aok dah memang bawak laju,

Followers