klik !

Tuesday, 19 April 2011

Kenapa?Kenapa?

Sekarang dah pukul 2. Aku tak ada apa-apa tindakan lagi. Final dah makin dekat. Study week ni aku boleh buat rilex jek. Satu apa pun tak bukak lagi. Gone gaye nok menjawab final esok. haha..Tapi niat tu dah ada, aku rasa tu satu pencapaian yang membanggakan dalam hidup aku. Perancangan dah ada, tinggal atas diri sendiri je nak ikut ke tak nak perancangan tu. Sekarang pun dah langgar jadual aku buat. Ingat nak study pukul 2, tengok-tengok ada depan laptop tengah main internet. Plan baik-baik tak ikut tak gune jugok dak? he..Tadi aku ada bukak FB, aku tengok satu status membe perempuan aku masa sekolah rendah. Bila tengok rasa lawak sebab masa sekolah rendah dulu sopan santun + pendiam orangnya. Sekarang garang macam apa tak tahu lah. Ayat status dia wat mcm ni "kau memang bangang sebab buat muka bengang.. bengang aku tengok orang bangang macam kau buat muka bengang...!!" Haha..garang tak? Terkejut aku tengok. Itu dia punya pasal lah kan. Tak ada kena mengena dengan aku pun. Hari ni aku ingat nok study. Tapi kenapa berat sangat. Percaya lah, kalau menghadap buku lebih 10 minit, bukan aku menghadap buku, buku menghadap aku. Kalau buku tu boleh berkata-kata mesti puas aku kena maki air liur basi meleleh je. ahaha.. Tak apa, aku cekal kan hati tahan untuk cuba tak tidur depan buku. hehe. Itu semua kena hadapi ye dak? ha..

1 comment:

nurAMALLINA said...

warghhh! dush! dush! hahahaha

Followers