klik !

Tuesday, 17 January 2012

Jersi Pahang zaman nostalgia

Alhamdulillah. Malam tadi pasukan Pahang berjaya mengalahkan pasukan Sime Darby dengan keputusan 2-1. Sekarang ni Pahang berada di no 2 liga dengan perbezaan jaringan gol . Satu perkembangan yang baik dalam misi naik kembali ke Liga Super.

Tiba-tiba rasa nak kumpulkan gambar-gambar jersi pasukan Pahang daripada dulu sampai sekarang. Ada dalam koleksi aku dan ada juga aku cari di laman web lain. Walaupun tak dapat semua, tapi aku rasa masih boleh mengimbau kembali kenangan-kenangan silam lah.

Hehe..

Jersi tahun 1982


Jersi Tahun 1983



Jersi Tahun 1990


Jersi Tahun 1991 ( home )


Jersi Tahun 1991 ( away )


Jersi Tahun 1992


Jersi Tahun 1993


Jersi Tahun 1994



Jersi Tahun 1995 ( Home )



Jersi Tahun 1995 ( Away )



Jersi Tahun 1997 ( Home )


Jersi Tahun 1997 ( Away )



Jersi Tahun 2004


Jersi Tahun 2005


Jersi Tahun 2008


Jersi Tahun 2009


Jersi Tahun 2011 Dan 2012 ( Home )




p/s : Gambar last tu yang paling smart. haha

6 comments:

aDiB sYaZWaN said...

hahaha! gambar last tu penting~

akuanakpahang said...

Salam sahabat, singgoh bertenggek kejap moga sihat sokmo yak :)

Ayen... said...

syabas dan tahniah buat team pahang...awk mesti peminat setia pahang kan bang,cayalaa...

♥AienNajwa♥ said...

permulaan 2012 tuah untuk pahang kowt ! ~ (^__^)

Spudin said...

bagus la gini ...koi follow aok la yak ..jarang2 jugek ada org nok martabatkan budaya kiter ni .. Bagus blog aok ni

Anonymous said...

Siapa ada jersi pahang untuk dijual

Followers