klik !

Monday, 22 August 2011

Jarang bukak blog

Assalammualaikum.

Sejak kebelakangan ni, aku jarang bukak n update blog aku yang usang ni. Sebab bz dekat-dekat nok raye ni, buat kuih bahulu tolong family aku. Sebab family aku ada wat bisnes bahulu kat Pahang ni. Bila dah siap buat bahulu, penat pulak nak bukak blog, update blog, nak blogwalk kat blog kawan2, n macam-macam lagi. Hari ni penat aku buat kuih. Tiba-tiba terasa nak bukak blog pulak, sebab rindu kot. haha.



Area-area hari raya ni jarang nak update n blogwalkg. Selamat hari raya semua. :-)
ada masa aku terjah korang k.

6 comments:

Ayen... said...

nengok dalam gambo pun tau doh mesti sedap bahulu yg awk buat tu kan.....hehe

TK said...

sama la kita... nak raya ni, sibuk dengan ini, sibuk dengan itu, susah sikit nak online... huhu~

nurAMALLINA said...

sedapnya bahulu aok.

Nizam said...

Same2 kite sibuk belake

Rojak Punya said...

raya dah habis. bila nak update blog?

Nafisah Ruslan said...

sedapnya bahulu.. :)

Followers