klik !

Friday, 22 July 2011

Kenduri jeans Levi's

Kat rumah aku berlambak-lambak seluar jeans Levis untuk di jual bulan pose ni. Tapi aku dah stat jual dari sekarang dah. Sementara seluar ni ada kat umah aku snap la seluar jeans levis berbagai design n size. Separuh amik stok dari Rantau Panjang separuh lagi dari Hatyai. Seluar yang baru ada buat masa ni yang dari Rantau Panjang. Semua kain gred A. Geram aku nak pakai semua seluar-seluar ni. ikir nak jual jek. haha.


Saiz 33 & 34

saiz 31

saiz 36

saiz 30

saiz 28

saiz 32

saiz 29


P/s:  Tak sabar nak tunggu stok dari Hatyai lagi 100 helai. Kalau nak meh la datang Temerloh. :-)

3 comments:

i'm ezza haniza said...

nak freee!

op anaz said...

nak free meh datang beraya kat umah..hehe

Anonymous said...

Salam..boley share x mne awk dpt stok jeans tue...boley emailkn pd sy tak... flora_farrah@yahoo.com

Followers