klik !

Wednesday, 13 July 2011

Najwa Latif

Korang kenal tak dengan minah yang bernama Najwa Latif ni? Najwa Latif ni seorang budak perempuan yang agak femes juga di you tube kerana menyanyi sambil bermain gitar. Aku dah lama tengok dia dari dulu. Macam-macam lagu dia dah cover n boleh tahanlah. Antara covernya :



Ada bakat walaupun kadang-kadang tempo lari. Cewah, dah macam pakar pulak dalam bidang muzik ni. Tapi, aku memang suka muzik. . Sebab tu search punya search terjumpa minah ni. huhu...

P/s : Teringin tengok si Najwa ni main plucking.

2 comments:

MiaWawa said...

bru je td tgk seorang akak kpd blogger ni mke mcm najwa latif..

Addin said...

this girl memang hebat ! ;)

Followers