klik !

Saturday, 30 July 2011

Mulut Laser

Kalau kita tengok, sekarang ni negara Malaysia begitu pesat membangun. Orang-orang Malaysia ni pun mestilah membangun sekali. Kalau setakat internet tu orang kata tak ada hallah kalau setakat nak ada kat umah. Bukan benda yang pelik bila dengar perkataan internet tu. Aku yang merupakan anak Malaysia yag selalu jugaklah online ni tiba terperasan habitat yang biasanya remaja buat kat alam maya ni.

Sejak ada facebook di alam maya ni, aku perasan banyak sangat gambar macam ni :

Mulut Muncung :






Kenapa ya muncung2? Kamera ada magnet bibir ke? Ke mulut ada laser untuk dipancar kepada kamera? Sampai tertarik mulut semua. Aku rasa mungkin menahan bau mulut antara satu sama lain? he...

Jelir Lidah :





Mungkin sebab baru lepas makan agaknya. Menjilat2 rasa yang tertinggal kat bibir masing. Tapi aku rasalah kan, diorang ni jenis yang ramai musuh , lepas tu tak berani nak sound depan2. Jadi, diorang guna lah facebook atau blog ke untuk jelir ke arah musuh2 mereka.


Tunjuk gigi :


Ini selalu juga di jumpai di laman2 sosial. Mungkin nak tunjuk baru lepas gosok gigi. Atau pun nak tunjuk gigi cantik.

Biasanya jumpa dalam kalangan perempuan lah. Aku ada jugak cari skill mulut orang laki kalau tangkap gambar. Tapi tak dapat nak detect..haha..Mesti ada mulut yang kata "ah, ko sibuk apehal, lantak la diorang"

Bukan aku nak sibuk. Tapi, bila dah banyak sangat gambar2 macam ni, aku rasa lain macam.Naik bulu roma pun ada. Mungkin bagi diorang ini adalah gambar comel tak pun gambar seksi agaknya. Maaflah, aku tak rasa macam tu. Tapi, mungkin mereka ada alasan yang tersendiri.

Sampai ke hari ni aku masih tertanya2 jawapannya.....errr...ape ye..

9 comments:

nurAMALLINA said...

nak bagi nampak cun la tu. hahahahha

Izyan Yan Cinnamon said...

haha btl2 amallina..bg nmpk lbh cun..kononnya bila wat mka mcm tu blh jd cun mcm mka ank cina mta bolat..

Miss A said...

perasan jugak org ske senyum keluar lidah apa sume.hehe :) nmpk gedikk je

wan_cikgumuzik said...

kih kih kih.. tak cun pon aku tgk depa buat mcm tuh.. ka kkah kah kah...

Ayen... said...

tu namanya stail 'mengada'.....hehe.

Lea IsNaw! said...

pose terbaru remaja zaman skrg kan
aku tgk pun kdg2 geli...

op anaz said...

iNA -Kalau cun tak apa.. leh gak ngorat..Tapi x nampak cun pun?haha

Izyan - Nak buat muka anak cina mata bulat? hehe...Tak sedar diri kentut bau petai..haha

MIss A - Ha'ah. Memang nampak gedik.Lebih2 lagi kalau dengan mata2 main peranan..hehe

Wan - Same lah kita wan..

Ayen - Tu lah. Kadang2 pelik dengan style2 yang mengada2 ni..haha

Lea - Kalau pempuan kata geli, laki2 apa lah lagi...

ade2mama said...

ahahahahahaahaahahhaa.truk btul..tpy kbykankan ppuan laalalalala

laki sopan jewkn heeheh

ayong said...

ahakzz...i like...kome pon heran nengok ke gayenye...ntah mende dye dpt buat mulut cenggitu cenggini...up 2 date gamoknye..bio lantokla deme..buang mase jerk..

Followers