klik !

Sunday, 10 April 2011

Jangan lupakan kami..

Sedih lak rasanya..bila ketua program (kp) yang sempoi+sporting nak mninggalkan kami. Walau baru staun knal ngan en rosmi, tp rasa mcm dah knal lama...rasa mcm nak berpisah ngan kwan baik bukannya dngan lecterur..lepas ni xsronok la nk wat apa2 aktiviti lg..xleh nak lepak2 hsap rokok skali...huhu..tp x pe...smbung PhD lebih penting..En Rosmi mesti ada target sendiri. Malam semalam la aktiviti terakhir bersama en rosmi..SAP di stadium Hang Tuah..Semangat bawak bendera wat kali terakhir tu..hehe..

jasamu dikenang..


Thankz gak sbb pilih kelas kitorg kelas terbaik..Ble tengok offer letter untuk En Rosmi rase mcm weh asal la time2 ni nak offer dia..haha...



nnti ble sampai Scandinavia tunjukkan yang anak Melayu ni boleh n jgan lupakan kami..:-)...Balik lagi 4 taun nanti, blikan saya ole2..hehe..


1 comment:

::ceritera:: said...

huhu sedih lak aku bace. sayu sehh :')

Followers